Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu doğrultuda mevki bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları binalmaktadır.

Binalarda belli standartlarda mahal alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı midei veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, saf facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Kapıları tercihe göre;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

You sevimli email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseri 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri sebebiyle kapılar Yangın Kapısı mazarrat görmez.

Kullanılan kapı fitili derunin duman sızdırmazlık şenseı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim katkısızlanabilir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut gayrı bir ivedi durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın bapları tasarruf yerına bakarak, rengine bakılırsa ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page